Стратегија за обложување на голови

Сите обложувачи пробале барем еднаш да „бркаат“ некоја стратегија за полесно да извлечат пари од обложувалница.

Ние ќе ви претставиме една, која сметаме дека е најдобра.

Ова е за многу луѓе, сигурно и многу интересно. Ова се игра исклучиво на оналјн на кладење во живо и само на фудбал.

Овде исто така е голема шансата да ги изгубите парите, но и многу брзо да ги дуплирате, односно во многу краток рок, па и во неколку часа.

Еве за што се работи. На дневна база се издвојува дел од банката. Доколку изгубите, обложувањето за тој ден е завршено и го чекате следниот ден.

Исто така, доколку ја исполните зацртаната цел за тој ден престанувате, па така влогот, заедно со добивката го враќате во банка и чекате нов ден.

Еве од што се состои стратегијата. Откако ќе ги прегледате дневните фудбалски понуди, од понудата ги издвојувате натпреварите кои по ваша проценка би требало да завршат со најмалку 2-3 гола на дуелот, но сепак коефициентот е нешто поголем.

Потоа ги издвојувате натпреварите каде што коефициентот за повеќе од 2.5 голови е 1.9 или повеќе, но не играте, туку само ги издвојувате. Откако ќе ги издвоите натпреварите (10-20 дневно) се впуштате во детална анализа, односно детално ги анализирате натпреварите. Ги редите хронолошки, по времето на започнување и ги маркирате само оние кои „ви ги фаќа окото“. Чекате таа утакмица да започне и да биде дел од понудата во живо. Се обложувате исклучиво на OVER 0.5 (повеќе од 1 гол). Обично за оваа игра коефициентот е од 1.10-1.20. Но, сепак мора да се приджувате до некои правила,а правилата се:

  • Нема игра напамет, секој пар треба да биде претходно анализиран
  • Играте само OVER 0.5, уплаќате и ја следите утакмицата, кога ќе падне гол, одма се префрлате на другата утакмица.
  • Никогаш немој да ставате влог после 25 минути од натпреварот, ако сте чекале до тогаш и не сте уплатиле, барајте друг натпревар.
  • Доколку изгубите, што реално за тоа да се случи шансите се многу мали, обложувањето за тој ден е завршено. Иако ќе ве удира во психата да се обложувате, тогаш е најдобро да се придржувате до правилото дека обложувањето за тој ден е завршено.