No Picture
Uncategorized

Тикет во живо – се повеќе популарен во светот на кладењето

Поради се поголемата популарност на тикетите во живо, сигурно го имате сретнато овој термин. Овој вид на тикет е многу популарен, поготово во последните години. Со технолошкиот развој, се разви и оваа индустрија. Па така […]

No Picture
Uncategorized

Начин на кој може да ги најдете најдобрите информации – Форум за кладење

Постојат многу различни типови на форуми. Теми поврзани со кладење може да најдете и на општите форуми. На тие форуми има теми на кои може да се дискутира за кладење, но не ги препорачуваме. Причина […]

No Picture
Uncategorized

Форум за кладење – најдете ги вистинските информации

Форум за кладење може да е клучен за збогатување со знаење и информации. Информацијата кога станува збор за кладење може да е пресудна. Но никогаш немојте да дозволите да ве повлече туѓо мислење за кладење на […]

No Picture
Uncategorized

Што претставува комбиниран облог?

Комбиниран облог е добивање на повеќекратни облози односно серија на добивки. Идејата за комбиниран облог е да се намали ризикот а да се максимизира потенцијалната добивка. Најголема предност е тоа што постои покриеност наспроти обичниот […]

No Picture
Uncategorized

Кладењето на тенис ви овозможува одличен начин за профит

Кладењето на тенис може да ви овозможи одлична прилика за заработотка, но притоа ви нуди и забава и интересен начин за кладење. Кога станува збор за овој вид на кладење, тој не е многу популаен […]

No Picture
Uncategorized

Предности во кладење на тенис

Кога станува збор за кладење на тенис кај нас не е многу популарно. Но само затоа што не е популарно не значи дека не е добар начин за кладење. Тенисот нуди одлични можности за остварување […]

No Picture
Uncategorized

Money line и хендикеп обложување на кошарка

Кошарката е дел од понудата во сите обложувалници. Постојат повеќе типови за обложување на кошарка, а во оваа статија ние ќе се задржеме на типовите money line (конечен исход) и хендикеп типовите за обложување. Money […]

No Picture
Uncategorized

Тотал обложување на кошарка

Обложувањето на кошарка станува се повеќе застапено во онлајн обложувалниците. Како и за фудбалот, така и за кошарката во понудата може да најдеме Under/Over обложување. Всушност со овој тип, ние се обложуваме на вкупниот број […]

No Picture
Uncategorized

Кладењето како професија – професионално кладење

  Кладењето за некои претставува забава, но има и такви што го сметаат за професија, професионално кладење е сериозна работа во која од вас се бара време, труд и знаење. Времето потребно ви е за […]

No Picture
Uncategorized

Совети за професионално кладење

Професионално кладење е една интересна професија која е се повеќе популарна. Многу луѓе мислат дека е премногу лесно и треба само да се кладите. Но тоа е и една од грешките која ги носи во […]