Тикет во живо – се повеќе популарен во светот на кладењето

Поради се поголемата популарност на тикетите во живо, сигурно го имате сретнато овој термин. Овој вид на тикет е многу популарен, поготово во последните години. Со технолошкиот развој, се разви и оваа индустрија. Па така се повеќе се користи кладењето во живо, тикети во живо, онлајн кладилниците и слично.

Тоа е така затоа што тикетот во живо нуди одлични поволности. Во кладењето не е случај да се пратат слепо трендовите. Играчите го користат овој вид на тикет само затоа што нуди одлични можности, а не само затоа што е тренд. Ви звучи ли примамливо да се обложите во 51 минута од фудбалскиот натпревар, и по завршување да ви ја исплатат добивката? Тоа е една голема предност на тикетот во живо, тој се исплаќа одма по завршување на настанот на кој се кладите.

Нема потреба од никакви процесирања и обработки на вашата добивка. Исто така често се случува да креираме добар тикет, но притоа коефициентот да носи многу мала добивка. Тука „лежи“ уште една предност на тикетот во живо. Доколку имате познавања за некој тим и истиот е фаворит. Да претпоставиме дека на почетокот лошо му тргнува играта, додека да се разиграат играчите. Доколку тимот го изиграте да победи на традиционален тикет, затоа што е фаворит вие ќе добиете многу мал коефициент и добивка. Тоа не е случај со кладењето во живо, коефициентите варираат во зависност од случувањата на теренот. Па така тоа може да е одлична прилика за оние кои имаат познавања и информации за кладење.

Тикет во живо – спортови достапни за таков вид на тикет

На тикетот во живо може да се изиграат само случувањата кои се предвидени за кладење во живо од страна на кладилницата. При креирање на тикет во живо вие не сте стриктно ограничени на кој спорт мора да се кладите. Порано кладењето во живо беше доста ограничено, и достапно само за мал број спортови. Сега тоа повеќе не е случај, па така може да се кладите на различни спортови. Кој спорт ќе го изберете останува на вас.