Бонус без уплата (No Deposit Bonus)

Бонусот без депозит е многу популарен кај онлајн обложувалниците, бидејќи всушност тоа се „нивни“ пари што обложувалницата ги дава.

Самиот наслов ни го дава значењето на овој бонус, односно за да го добиете овој бонус не е потребна уплата од вашите средства. Овој бонус се дава со цел да ја испробате обложувалницата, односно да се стекнете со едно искуство за нивната понуда.

Вредноста на овој бонус ја одредува обложувалницата, односно таа се движи од 5 до 10 евра. Ако ви се допаѓа оваа понуда да добиете „туѓи“ пари за игра без никаков ризик на вашите пари, тогаш продолжете со читање.

Дали оваа понуда е реална и дали навистина ќе ги добијам овие пари?

Оваа понуда е навистина реална и ние одговорно тврдиме за точноста, бидејќи сме се стекнале со едно такво искуство. Овој вид на бонус може да го најдете под различни поими како бесплатен бонус, бонус без уплата, 10 евра бесплатно, 5 евра бесплатно и слично. Но веруваме дека суште ве мачи дали навистина се бесплатни? Одговорот е да и не. Значи добивате средства на вашата сметка како бесплатен бонус, но неможете одма да ги повлечете. Може да играте со овие пари, да остварите добивка, па потоа да направите повлекување. Имајте на ум дека доколку може одма да направете исплата откако ќе ги добиете средствата, сите обложувалници ќе влезат во огромен минус, па затоа пред да ги добиете на вашата банкарска сметка треба да исполните неколку услови.

Дали можам да ги исплатам средствата од бонусот?

Како што погоре напишавме, средствата од бонусот може да ги добиете на банка само откако ќе ги исполнете поставените услови. Конкретно, вие откако ќе остварите добивка, мора да направете уплата или пак добиените средства од бонусот да ги изиграте најмалку 10 пати. Границиата за „ослободување“ на средствата значи да ја изиграте вкупната сума од 10 до 60 пати. Откако ќе ги изиграте, вашите средства се слободни и може да ги добиете на вашата банкарска сметка.

Зошто обложувалниците даваат бесплатни средства?

Овие бесплатни средства ги даваат малку познатите обложувалници се со цел да ве заинтригираат за да станете нивни клиент. Со помош на овие средства, вие имате ексклузивна можност да се стекнете со добивка без воопшто да ризикувате од вашата готивина. На овој начин вие ќе ја пробате обложувалницата, ќе ја видете нивната понуда и ќе добиете една целосна слика за таа онлајн обложувалница и тоа бесплатно. Доколку не сте задоволни од обложувалницата може слободно да ја затворите вашата сметка, но ако вашето искуство е позитивно, тогаш веруваме дека за првата уплата ќе добиете и поголем процент на бонус.