Спореди ги коефициентите за Македонија vs Лихтенштајн

понеделник,9/10 2017 е празник во Меѓународен.Македонија и Лихтенштајн во борба за трите бода.

За дуелот помеѓу Македонија и Лихтенштајн ние специјално за вас ги одделивме најголемите коефициенти од букмејкерите во поглед на головите.

Tipico и Unibet – 2.55 – 0-2 гола
PinnacleSports – 1.59 – 3+ голови

Комплетна понуда на коефициенти за Македонија и Лихтенштајн.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го!
kladenje.mk