Понуда за казино игри

Во поново време се поголеми размери завзема онлајн казината за разлика од локалните казина.

Понудата е многу поразлична и побогата онлајн, па затоа и нашите совети се да играте онлајн. Првата причина е широката понуда, а втората причина се големите бонуси кои може да ги добиете онлајн, додека во локалните казина за такви бонуси може да „сонувате“.

Што се однесува до казино понудите скоро секаде се исти.

Составени се од следните категории:

  • Слот игри
  • Игри со карти
  • Игри на маса
  • Видео покер
  • Џек пот игри

Во прилог ќе ви дадеме краток опис од неколку реченици за сите овие категории, со цел да ви го олеснеме пребарувањето на страните на онлајн обложувалниците.

Слот игри

Слот игрите се таканаречените слот апарати кои може да ги забележете во локалните казина. Разликата е во тоа што онлајн ги играте од дома и немате никаква потреба да го напуштите вашиот дом. Имате можност да ги играте преку вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон

Игри со карти

Тука се сместени најпознатите игри со карти како блек џек и бакарат. Влоговите се еднакви како и во локалните казина. Доколку сте љубител на игрите со карти, оваа категорија е таа што ви треба.

Игри на маса

Во игри на маса спаѓаат покер игрите рулетот. Тука имате на располагање огромен број на маси во кој имате можност да ја изберете баш таа која ви одговара најмногу, во зависнот од влогот и бројот на луѓе.

Видео покер

Во оваа категорија ќе ги најдете познатите апарати за покер. Тие се истите од локалните казина, само што овде ги играте онлајн, односно преку вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон

Џек пот игри

Ова категорија е комбинација на сите горенаведени категории, поточно тука ќе ги најдете сите игри кои имаат активен џек пот. Пред да почнете со игра, нашата препорака е да ја прегледате најпрво оваа категорија.