Виртуелна понуда за обложување и обложување на трки со коњи

Виртуелната понуда за обложување е реалтивно нов сегмент во спортското обложување.

Всушност „задачата“ на виртуелната понуда е да ви даде избор за обложување кога реалната понуда на спортските натпревари е многу мала.

Виртуелната понуда е составена од замислени натпревари кои ги предлага обложувалницата.

На пример, тие ставаат во својата понуда натпревар помеѓу  репрезентацијата на Англија и Украина.

Обично натпреварите траат по 15тина минути, односно времетраењето е различно во сите обложувалници. Што се однесува до тимовите и тие се замислени, односно не се реални, па така вие ќе треба да го погодите конечниот исход по своето лично убедување.

Во оваа понуда имате можност за обложување на конечниот исход на натпреварот, број на голови, полувреме/крај, азиски хендикеп и сл.

Во секоја обложувалница понудата е различна, па така вие изберете ја таа која вам ви одговара најмногу.

Трки со коњи

Овој вид на обложување е многу стар, а доказ за тоа ни се и старите филмови во кои може да забележете дека уште тогаш, односно во раните 60-ти години, луѓето се обложуваат на трки со коњи.

Oвие трки се скоро дел од сите онлајн обложувалници. Со ова обложување вие имате за „задача“ да погодете кој коњ ќе биде победник на трката или кој ќе заврши во првите 3. Трките ги има на секои 15 минути, а во некои обложувалници овие трки се во живо.

Кај нас во овој регион не е баш толку застапен овој начин на обложување, но во странство се уште постојат играчи кои се „заразени“ со трките со коњи.

Што се однесува до коефициентите, тие се движат во некоја си граница од минимален коефициент 2.30 до 9.

На овој вид обложување може да правите и комбинирани облози, односно да погодите кој ќе биде прв, а кој втор, па така можната добивка ќе се зголеми за неколку пати.

Како и да е, доколку до сега не сте се стекнале со вакво искуство, ставете барем 1 евро на некоја трка, а адреналинот сигурно ќе се крене на повисоко ниво.