No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Renova vs Вардар

четврток,16/11 2017 е празник во Македонија.Renova и Вардар во борба за трите бода. Кога станува збор за натпреварот меѓу Renova и Вардар, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви ги претставиме […]