No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Алкоркон vs Екстремадура УД

Во рамките на Куп на Кралот,среда во 18:00 часот ќе играат Алкоркон и Екстремадура УД Тимот на Алкоркон, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар […]