No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бурнмаут vs Манчестер Јунајтед

Денес сабота во 12:30 дерби натпреварот во Премиер лига помеѓу Бурнмаут и Манчестер Јунајтед Немаме дилема за натпреварот помеѓу Бурнмаут и Манчестер Јунајтед. Со оглед на тоа што оваа сезона Манчестер Јунајтед игра многу подобро […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бурнмаут vs Манчестер Јунајтед

Денес среда во 18:45 дерби натпреварот во Премиер лига помеѓу Бурнмаут и Манчестер Јунајтед Немаме сомнеж за овој натпревар дека Манчестер Јунајтед е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од […]