No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Арсенал vs Валенсија

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 19:00 часот ќе играат Арсенал и Валенсија За дуелот помеѓу Арсенал и Валенсија, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Арсенал. Имајќи во предвид дека нивните сили се […]