No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Аваи vs Бахија

Во рамките на Серија А,среда во 21:30 часот ќе играат Аваи и Бахија Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Аваи и Бахија акцентот за фаворит го ставаат на Аваи. Во […]