No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Бери Таун vs Клифтонвил

четврток,27/6 2019 е празник во Меѓународен.Бери Таун и Клифтонвил во борба за трите бода. Што се однесува на денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Бери Таун и Клифтонвил, букмејкерите го фаворизираат тимот на Клифтонвил. […]