No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Брајтон & Хов Албион ФК vs Стоук Сити

Денес понеделник во 20:00 дерби натпреварот во Премиер лига помеѓу Брајтон & Хов Албион ФК и Стоук Сити Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Брајтон & Хов Албион […]