No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Барнли vs Бурнмаут

Во рамките на Премиер лига,недела во 14:00 часот ќе играат Барнли и Бурнмаут Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Барнли е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]