No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Барнли vs Ватфорд

недела,19/8 2018 е празник во Англија.Барнли и Ватфорд во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Барнли и Ватфорд акцентот за фаворит го ставаат на Барнли. Во […]