No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Екскурсионистас vs Вила Сан Карлос

недела,30/6 2019 е празник во Аргентина.Екскурсионистас и Вила Сан Карлос во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Екскурсионистас е мал фаворит. Доколку сакате да […]