No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Минеиро vs Атлетико ПР

Во рамките на Серија А,понеделник во 23:00 часот ќе играат Минеиро и Атлетико ПР Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Минеиро и Атлетико ПР би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што […]