No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сан Телмо vs Ол Бојс

четврток,20/6 2019 е празник во Аргентина.Сан Телмо и Ол Бојс во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Сан Телмо е мал фаворит. Доколку сакате […]