Натпревар на денот: Сан Телмо vs Ол Бојс

четврток,20/6 2019 е празник во Аргентина.Сан Телмо и Ол Бојс во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Сан Телмо е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Сан Телмо, најдобра понуда ви нуди 1xbet со коефициент од 2.43. Доколку вашата одлука е да ставите облог на 1xbet , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од 1xbet единствено во 1xbet. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Сан Телмо и Ол Бојс ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во Unibet со коефициент од 3.35.

За натпреварот помеѓу Сан Телмо и Ол Бојс кој ќе се одигра четврток на 20/6 2019 во 17:10, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Tipico – 1.55
1xbet – 2.68

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Ол Бојс и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
1xbet: 2.03
Unibet: 1.84

Комплетна понуда на коефициенти за Сан Телмо и Ол Бојс.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!