Спореди ги коефициентите за Зорка-БДУ vs Тарпеда

Денес петок во 15:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Зорка-БДУ и Тарпеда

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Зорка-БДУ и Тарпеда акцентот за фаворит го ставаат на Зорка-БДУ. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.46 ни го нуди PinnacleSports. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во PinnacleSports со коефициент од 3.11. За сите кои веруваат во победа на Тарпеда ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 3.08 кој може да го најдете во 1xbet.

Во рамките на Вишаја Лига очекуваме на дуелот помеѓу Зорка-БДУ и Тарпеда да бидат постигнати неколку голови.
Unibet ни нуди 2.50 за 3 или повќе голови, додека Betfair SB нуди 1.57 за 0-2 гола.

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Тарпеда и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
PinnacleSports: 2.11
PinnacleSports: 1.75

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Зорка-БДУ и Тарпеда.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!