No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Зорка-БДУ vs Тарпеда

Денес петок во 15:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Зорка-БДУ и Тарпеда Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Зорка-БДУ и Тарпеда акцентот за фаворит го ставаат на Зорка-БДУ. Во […]