Спореди ги коефициентите за Паиде Линамесконд vs Куресаре

среда,19/6 2019 е празник во Естонија.Паиде Линамесконд и Куресаре во борба за трите бода.

Што се однесува до натпреварот помеѓу Паиде Линамесконд и Куресаре, букмејкерите го фаворизираат тимот на Паиде Линамесконд. Тоа е така поради што во својот тим поседуваат далеку поквалитетни играчи за разлика од тимот на Куресаре. Ние ги издвоивме најголемите коефициенти за конечниот исход на овој натпревар. За победа на Паиде Линамесконд, изиграјте на Marathonbet со коефициент од 1.13. Доколку сакате да заработите на нерешено, вашиот влог ставете го на [%BOOK_1X2_Х%], бидејќи таму е најголем коефициентот и има вредност од [%ODDS_1X2_Х%]. За победа на гостинот коефициентот е 26.00 на Ladbrokes.

За дуелот помеѓу Паиде Линамесконд и Куресаре ние специјално за вас ги одделивме најголемите коефициенти од букмејкерите во поглед на головите.

bwin и Sportingbet – 2.90 – 0-2 гола
Betway – 1.43 – 3+ голови

Комплетна понуда на коефициенти за Паиде Линамесконд и Куресаре.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk