Спореди ги коефициентите за Гетафе Клуб де Футбол vs Атлетик Клуб Билбао

петок,19/1 2018 е празник во Шпанија.Гетафе Клуб де Футбол и Атлетик Клуб Билбао во борба за трите бода.

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Гетафе Клуб де Футбол и Атлетик Клуб Билбао акцентот за фаворит го ставаат на Гетафе Клуб де Футбол. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.81 ни го нуди Marathonbet. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во Marathonbet и 1xbet со коефициент од 3.24. За сите кои веруваат во победа на Атлетик Клуб Билбао ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 2.90 кој може да го најдете во 1xbet.

Во рамките на Ла Лига очекуваме на дуелот помеѓу Гетафе Клуб де Футбол и Атлетик Клуб Билбао да бидат постигнати неколку голови.
1xbet ни нуди 2.44 за 3 или повќе голови, додека 1xbet нуди 1.66 за 0-2 гола.

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Гетафе Клуб де Футбол да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Marathonbet нуди коефициент 1.97.
За Атлетик Клуб Билбао да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициенти 2.03.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Гетафе Клуб де Футбол и Атлетик Клуб Билбао.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk