Спореди ги коефициентите за АЦ Милан vs Интер Милано

недела,4/3 2018 е празник во Италија.АЦ Милан и Интер Милано во борба за трите бода.

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу АЦ Милан и Интер Милано акцентот за фаворит го ставаат на АЦ Милан. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.53 ни го нуди 1xbet. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во Betfair SB со коефициент од 3.30. За сите кои веруваат во победа на Интер Милано ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 3.24 кој може да го најдете во Marathonbet и 1xbet.

За натпреварот помеѓу АЦ Милан и Интер Милано кој ќе се одигра недела на 4/3 2018 во 19:45, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.83
Unibet – 2.18

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Интер Милано и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
1xbet: 2.18
Bet 365: 1.82

Коефициенти за натпреварот помеѓу АЦ Милан и Интер Милано тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!