No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Нумансија vs Спортинг Хихон

четврток,13/9 2018 е празник во Шпанија.Нумансија и Спортинг Хихон во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Нумансија е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]