No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Белоиздад vs МК Алжир

вторник,4/9 2018 е празник во Алжир.Белоиздад и МК Алжир во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Белоиздад е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]