No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Васко Де Гама У20 vs Коринтианс Паулиста У20

Во рамките на Бразилеро У20,вторник во 23:00 часот ќе играат Васко Де Гама У20 и Коринтианс Паулиста У20 Во Бразилеро У20 не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Васко Де Гама У20 и Коринтианс Паулиста У20кој […]