No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хрватска vs Грција

Во рамките на Квалификации за Светско првенство – Европа,четврток во 19:45 часот ќе играат Хрватска и Грција На овој натпревар помеѓу Хрватска и Грција домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви […]