No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Дижон vs Ленс

Во рамките на Лига 1,недела во 19:00 часот ќе играат Дижон и Ленс Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Дижон е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]