No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Луверденсе

понеделник,1/7 2019 е празник во Бразил.Хувентуд и Луверденсе во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Хувентуд влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]