No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Гингамп vs Олимпик Марсеј

Во рамките на Лига 1,петок во 18:45 часот ќе играат Гингамп и Олимпик Марсеј Кога станува збор за натпреварот меѓу Гингамп и Олимпик Марсеј, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви […]