No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Динамо Минск vs Бате Борисов

Денес петок во 15:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Динамо Минск и Бате Борисов И покрај тоа што Бате Борисов игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар. […]