No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Салзбург vs Олимпик Марсеј

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 19:05 часот ќе играат Салзбург и Олимпик Марсеј Што се однесува до денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Салзбург и Олимпик Марсеј, букмејкерите сметаат дека Салзбург е […]