No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Валкеакоски Хака vs Клуби 04

Денес четврток во 15:30 дерби натпреварот во Иконен помеѓу Валкеакоски Хака и Клуби 04 Тимот на Валкеакоски Хака, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Финска vs Македонија

Во рамките на Меѓународни пријателски натпревари,петок во 16:00 часот ќе играат Финска и Македонија Неизвесен натпревар во Меѓународни пријателски натпревари. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на Македонија. Сепак, ние сме тука да […]