No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Арсенал Тула vs Динамо Москва

Во рамките на Премиер Лига,петок во 17:00 часот ќе играат Арсенал Тула и Динамо Москва Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Арсенал Тула и Динамо Москва. Според букмејкерите мал фаворит е Динамо Москва. Ние […]