Спореди ги коефициентите за Арсенал Тула vs Динамо Москва

Во рамките на Премиер Лига,петок во 17:00 часот ќе играат Арсенал Тула и Динамо Москва

Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Арсенал Тула и Динамо Москва. Според букмејкерите мал фаворит е Динамо Москва. Ние од нивната понуда ги издвоиме најголемите коефициенти. За победа на домаќинот PinnacleSports ни нуди коефициент 2.90. Најголемиот коефициент во вредност од 3.10 го издвојуваме од 3.10, а влогот за Динамо Москва ќе го ставиме во Cash Point и Betfair SB кој ни нуди коефициент 2.87.

За натпреварот помеѓу Арсенал Тула и Динамо Москва кој ќе се одигра петок на 12/7 2019 во 17:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Fonbet – 1.55
1xbet и Marathonbet – 2.70

Непредвидливиот натпревар во Премиер Лига помеѓу Арсенал Тула и Динамо Москва му даде „право“ на азискиот хендикеп да постави нулта хендикеп.
За Арсенал Тула да издвои победа со хендикеп 0.00 : 0.00,PinnacleSports нуди коефициент вреден 2.03.
За Динамо Москва да си замине како победник 1xbet наградува со влог помножен по 1.96.

Нерешениот резултат ќе ви го врати влогот на вашата сметка.

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Арсенал Тула и Динамо Москва.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk