No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ростов vs Крилја Советов

Денес понеделник во 17:00 дерби натпреварот во Премиер Лига помеѓу Ростов и Крилја Советов Според букмејкерите, во овој натпревар Ростов влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Рубин Казан vs Ахмат Грозни

понеделник,29/7 2019 е празник во Русија.Рубин Казан и Ахмат Грозни во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Рубин Казан е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Локомотив Москва vs Рубин Казан

понеделник,15/7 2019 е празник во Русија.Локомотив Москва и Рубин Казан во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Премиер Лига помеѓу Локомотив Москва и Рубин Казан би требало да мине без проблем. Со оглед на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Крилја Советов vs ЦСКА Москва

Во рамките на Премиер Лига,недела во 13:30 часот ќе играат Крилја Советов и ЦСКА Москва И покрај тоа што ЦСКА Москва игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар. […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Урал vs Уфа

сабота,13/7 2019 е празник во Русија.Урал и Уфа во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Урал и Уфа, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Урал. Имајќи во предвид дека нивните сили се скоро […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Арсенал Тула vs Динамо Москва

Во рамките на Премиер Лига,петок во 17:00 часот ќе играат Арсенал Тула и Динамо Москва Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Арсенал Тула и Динамо Москва. Според букмејкерите мал фаворит е Динамо Москва. Ние […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Крилја Советов vs Краснодар

Во рамките на Премиер Лига,понеделник во 15:30 часот ќе играат Крилја Советов и Краснодар Немаме дилема за натпреварот помеѓу Крилја Советов и Краснодар. Со оглед на тоа што оваа сезона Краснодар игра многу подобро од […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Уфа vs Краснодар

Во рамките на Премиер Лига,понеделник во 14:30 часот ќе играат Уфа и Краснодар Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Уфа и Краснодар. Според букмејкерите мал фаворит е Краснодар. Ние од нивната понуда ги издвоиме […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Уфа vs Локомотив Москва

Во рамките на Премиер Лига,понеделник во 15:00 часот ќе играат Уфа и Локомотив Москва Што се однесува на денешниот натпревар во Премиер Лига помеѓу Уфа и Локомотив Москва, букмејкерите го фаворизираат тимот на Локомотив Москва. […]