Спореди ги коефициентите за Рубин Казан vs Ахмат Грозни

понеделник,29/7 2019 е празник во Русија.Рубин Казан и Ахмат Грозни во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Рубин Казан е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Рубин Казан, најдобра понуда ви нуди PinnacleSports со коефициент од 2.54. Доколку вашата одлука е да ставите облог на 1xbet, Fonbet, Tipico и Cash Point , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од 1xbet, Fonbet, Tipico и Cash Point единствено во 1xbet, Fonbet, Tipico и Cash Point. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Рубин Казан и Ахмат Грозни ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во Fonbet со коефициент од 3.45.

Очекувањето во поглед на головите за натпреварот помеѓу Рубин Казан и Ахмат Грозни е дека ќе паднат неколку голови. Доколку вашето мислење за овој натпревар е помалку од 3 гола, изиграјте го Fonbet со коефициент од 1.50. Доколку сметате дека ќе има 3 или повеќе голови, најдобрата понуда ја има 1xbet со коефициент 2.88.

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Ахмат Грозни и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
Dafabet: 2.14
1xbet: 1.82

Коефициенти за натпреварот помеѓу Рубин Казан и Ахмат Грозни тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!