Спореди ги коефициентите за Горица vs Осијек

недела,28/7 2019 е празник во Хрватска.Горица и Осијек во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Горица е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Горица, најдобра понуда ви нуди Betfair SB и Unibet со коефициент од 2.55. Доколку вашата одлука е да ставите облог на Bet 365 , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од Bet 365 единствено во Bet 365. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Горица и Осијек ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во William Hill со коефициент од 2.88.

За натпреварот помеѓу Горица и Осијек кој ќе се одигра недела на 28/7 2019 во 16:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.76
Marathonbet – 2.13

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Горица да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Unibet нуди коефициент 1.88.
За Осијек да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 12bet.com и NetBet нуди коефициенти 2.09.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Комплетна понуда на коефициенти за Горица и Осијек.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk