No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Рубин Казан vs Ахмат Грозни

понеделник,29/7 2019 е празник во Русија.Рубин Казан и Ахмат Грозни во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Рубин Казан е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Локомотив Москва vs Рубин Казан

понеделник,15/7 2019 е празник во Русија.Локомотив Москва и Рубин Казан во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Премиер Лига помеѓу Локомотив Москва и Рубин Казан би требало да мине без проблем. Со оглед на […]