Спореди ги коефициентите за Бентли Гринс ФК vs Хјум Сити ФК

Во рамките на Викторија Премиер Лига,петок во 10:15 часот ќе играат Бентли Гринс ФК и Хјум Сити ФК

Според букмејкерите, во овој натпревар Бентли Гринс ФК влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда ја има Cash Point со вредност од 1.65, додека за победа на гостинот понудата им прпаѓа на Marathonbet со вредност од 5.45. За нерешено, ги препорачуваме Marathonbet затоа што само таму е коефициентот 4.45.

На натпреварот помеѓу Бентли Гринс ФК и Хјум Сити ФК се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на Cash Point бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.34. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
bwin и Sportingbet со коефициент од 1.65 .

Азискиот хендикеп за овој дуел има понуда 0.00:1.00. Во превод тоа значи дека Хјум Сити ФК има предност од еден гол. Ако дуелот заврши со еден гол разлика за Бентли Гринс ФК, а вие сте го ставиле својот влог на гостинот, во тој случај влогот ќе ви биде вратен.
Доколку се обложите на победа.
Ако натпреварот заврши со победа од точно 1 гол за Бентли Гринс ФК, тогаш влоговите за облози на победа на било кој тим ќе бидат вратени.

Најдобрите коефициенти за овој натпревар ги има:
Dafabet: 2.14 за Бентли Гринс ФК
Marathonbet: 1.87 за Хјум Сити ФК

Комплетна понуда на коефициенти за Бентли Гринс ФК и Хјум Сити ФК.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk