No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Рубин Казан vs Ахмат Грозни

понеделник,29/7 2019 е празник во Русија.Рубин Казан и Ахмат Грозни во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Рубин Казан е мал фаворит. Доколку сакате […]