Спореди ги коефициентите за Стоук Сити ФК vs Ливерпул ФК

Во рамките на Премиер лига,среда во 20:00 часот ќе играат Стоук Сити ФК и Ливерпул ФК

Што се однесува до натпреварот помеѓу Стоук Сити ФК и Ливерпул ФК ние специјално за вас ги издвоивме највисоките коефициенти за крајниот резултат. Погледнете ги во прилог:
Unibet и Betfair SB – 6.50
Marathonbet, 1xbet и Betfair SB – 4.60
1xbet – 1.58

На натпреварот помеѓу Стоук Сити ФК и Ливерпул ФК се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на Fonbet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.60. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
1xbet со коефициент од 1.60 .

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Стоук Сити ФК и Ливерпул ФК.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk