No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Астана vs Бате Борисов

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 14:00 часот ќе играат Астана и Бате Борисов Денешниот натпревар во УЕФА Европа Лига помеѓу Астана и Бате Борисов би требало да мине без проблем. Со оглед на […]