No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Зенит Ст. Петерсбург vs Молде ФК

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 16:00 часот ќе играат Зенит Ст. Петерсбург и Молде ФК Зенит Ст. Петерсбург е огромен фаворит во натпреварот против Молде ФК. Врз основа на коефициентите на пазарот кои […]