No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Зорка-БДУ vs Неман

Денес сабота во 14:00 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Зорка-БДУ и Неман Што се однесува на денешниот натпревар во Вишаја Лига помеѓу Зорка-БДУ и Неман, букмејкерите го фаворизираат тимот на Неман. Ние сме тука […]