No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за КФ Интернационал vs Фуенлабрада

Денес среда во 18:00 дерби натпреварот во Куп на Кралот помеѓу КФ Интернационал и Фуенлабрада Немаме сомнеж за овој натпревар дека Фуенлабрада е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од […]