Спореди ги коефициентите за КФ Интернационал vs Фуенлабрада

Денес среда во 18:00 дерби натпреварот во Куп на Кралот помеѓу КФ Интернационал и Фуенлабрада

Немаме сомнеж за овој натпревар дека Фуенлабрада е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на КФ Интернационал.

Најдобрите коефициенти за конечениот исход на овој натпревар се:
Betfair SB и Unibet: 3.50
Unibet: 3.50
Dafabet: 2.26

Во рамките на Куп на Кралот очекуваме на дуелот помеѓу КФ Интернационал и Фуенлабрада да бидат постигнати неколку голови.
Coral и Ladbrokes ни нуди 2.25 за 3 или повќе голови, додека Tipico нуди 1.70 за 0-2 гола.

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу КФ Интернационал и Фуенлабрада.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk