No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сетиф vs Хусеин Деј

петок,16/11 2018 е празник во Алжир.Сетиф и Хусеин Деј во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Лига 1 помеѓу Сетиф и Хусеин Деј би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ЈС Кабиле vs Хусеин Деј

вторник,13/11 2018 е празник во Алжир.ЈС Кабиле и Хусеин Деј во борба за трите бода. Тимот на ЈС Кабиле, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој […]